Tuesday, May 4, 2010

adusssss!!! aku tkne TAG lg kali ni oleh ~!!!Miss ToRa!!!~-wasiat lembu dari org kaya kg sepening lalat utk kenduri kawin Lovelylady!!! ;)

ahaksss..sorry le sbb akak amek mase lama sket utk siapkan Tag ni sbb akak kureng sihat last week but sbb akak sporting so akak siapkan gaks..

1.Thank & link the person that gave you the cow (JGN LUPA COPY PICTURE SEKALI)

First of all, akak nk say tengkiu2 sbb kasi lembu ni kt akak ~!!!MiSs ToRa!!!~ cam tau2 je akak tgh 'counting days' ni..ngeh ngeh ngeh..so dh slesai 1 bab kire save budget le ni..ahaksss...tgok lembu yg dia kasik ni, bkn main sehat lg..nti ble time majlis nti akak wat announcement kt ko sbb jd penaja utama hadiah SEBESOR ni..& smentara nk nunggu ke majlis akak tu, sempat mbesor lg le lembu nih..

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active..hahaha
  
nk kasi sape ek??? emmmm...ntah ek..k lah antara yg akak tfikir nk kasi org yg tsenarai kt bwh neh:

- inumatin (lembu ni wat bekalan anibesary tau!)
-DYEA

(yg lain akak TAG nanti sbb tgh fikir sape yg blum kawen & yg nk kawen..takut tsilap kasi kt yg dh kawen kang x pasal2..ahaksss)

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat

meh amik sorg sekor lembu nih..akak dpt lebey, karang takut x lalu org nk mkn lembu je..karang x pasal2 kne darah tinggi sbb asik mkn lembut time kenduri akak..so yg lebey ni, amek la..buat le utk kenduri kawen korang plk..kalo yg dh kawen tu, kawen le lg skali ke ataupun buat simpan time anibesary nti..(save budget cam akak ni! ahakss)


4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv

-main laptop
-main dgn ank
-main hp


(org kata, smbil nyelam smbil minum air..tp akak x pndai nyelam, so dh tentu le akn lemas n tminum air tu)


5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan

-mknan yg namanye cam sedap gile, tp rasenye cam hampeh!
-mknan yg namanye simple gile, tp rasenye sdap giler!
-ns ayam (ayam punye nasi pn nk amek, sian ayam! kejam betul le manusia ni kan, asik buli menatang je)


6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK

alamak sori le, akak x pndai kire le..cmane nk kire ek??? 1, 2, 3..3, 2, 1..ha! kan dh ckp, x pndai kire le!!!

7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...

jumpa kt mane??? nk jwb tipu ke..tipu?? hehehe..k lah sbb akak sporting so akak jwb le..jpe kt ..nk kate jpe pn x jg sbb dlm internet kan..tp terdimengorat kt iMesh..tp skrg dh jpe le n akn jpe hari2 lps ni..ahaksss!!! siyesly! 








1 comment:

MiSs TOrA said...

hehe tq3 sudi terima tag ni ye akak..wah ye ke dok kira hari ni..mcm tau2 je tora ni kan hehe..tahniah ye kak..jgn lupa jmpt ye ;p kimslm kt org yg termengorat akak tu ekekeke..

world music