Tuesday, May 11, 2010

ehhh!!! knpe tetibe je dunia ku jadi putih????- (spatutnye jadik gelap!!!)

Ya Allah knpe ni suddenly je???? adehhhh..punye le sibuk dok godek2 blog akak kononnye nak kasi cantik le, sampai tak sempat2 nak masukkan entry baru tetibje je..kuang3x...ini yg telah berlaku pada aku!!! Oh NOOOOOOO!!!!! Akak dah tersilap padam blog template akak!!!! :(  dah le address url nye akak lupa!!! Huwaaaaaaa!!!! akak maleh guna yang bunga-bunga sebab akak suke yang rugged2 sket! adeh kt mane le nak cari template yg rugged2 & simple2 & mcm template akak dulu???? PLEASE BLOGGERSSSSSSS HELPPP ME!!! PLEASE!!!!!

lovelylady: selagi belum jumpa template yang sesuai akak malas nk tukar template lain lagi, biarkan je blog akak kaler putih...(----> tensen ni!!! huhuhuhu)

8 comments:

cikgadis said...

alala cuai sgt ni napa??
*feeling mak2 marah anak kecik! haha

google kan ada..
kalo mau blog kaler pink, taip a

"pink blogger template"

then search image,tgk2 a mana2 yg berkenan , nampak "website" & "view full size image" kan? pastu klik a "website"


org sllu guna cara ni
hehe (n_n)

dyea irdina said...

alamaksssssssssss hehehheheh sy lagi la nak tukar blog templet suh abg ipar tulun.....sy pandai taip jerk hihihi

anastasyea said...

Kalau dah hilang tu tak dapat la kite nak menolong melainkan dah buat backup terlebih dulu. Sebelum nie kite ada buat entry pasal mcm mana nak buat backup template HTML. Kalau free-free pergi la tengok mana tau boleh diguna pakai dimasa akan datang. Kata org malang tak berbau. So, kena la berwaspada selalu

✿nenek moden✿ said...

kak..design sendiri la baru..leh wat simple..nak mcmna pun boleh..
sy kasi link blog yg wat tutorial..
kak cuba la buat..

http://belog-cap-ayam.blogspot.com

sy pun baru belajar buat guna tutorial ni..very easy..

BeaN MorENo said...

akak try cari kat http://www.btemplates.com situ ada banyak

cik bunbun said...

hohooo. akak, baru nak bagi cadangan. tgok orang kat atas ni dah banyak cdgn.

HAHAHAHAHAHAHA XD

aiyoooo. akak, gudlak mencari template. hohooooo :P

NiZaM Limited said...

kat atas dah ade kawan2 kasi solution. cayok2 kak. teruskan buat templete baru. never gives up yek. =)

Lady SharpShouter said...

ikut solution dorg tuh... tp skg pun ok what?putih suci gitu... haha :P

world music