Thursday, April 22, 2010

shall i give up???? hmmmm...

...baru je nk update blog ni tetibe je settings smua lari..huh???? mane pegi link2 smua? mane pegi gmbor my angels? my adv? my gadgets? smua hilang???? knpe? pegi mane smua?? adehhhhh..penat aku godek2 blog aku, dari satu template ke satu template aku tukar, bile tukar yg classic appear plk smua tu, tp ble tukar layout yg 'cute & ceria' ni, preview blk..hilang lagiiiii..arggghhhhh!!! tensen akak!!! tinggal jap, then fikir2 blk, xkan nk delete je blog nih & buat lain smate2 sbb tu kan! so pujuk ati sendiri..mesti bole punye, 'pelan2 kayuh'..sure bole, godek punye godek..rupe2nye 'alignment' post2 akak 'lari'..ahakssss..rase happy nye bkn main ble my blog kmbali normal..senyum, sengih smpai ke tinge rasenye..hehehe..tu le psl org ckp 'dun ever2 gv up' sbb sumtimes benda yg simple tp kte rase cam complicated & x nk buat dah..actually kne try an error n keep doing br le kte bole blajar dari kesilapan, yes akak tau akak betoi bab tu! (ahaksss) so mlm ni x sia2 gak, akak dpt satu pengajaran n blajar 1 lg ilmu walaupun x le besar mane, tp yg penting tetap ILMU! so next time kalo tjdi cenggini kt frens2 akak, dpt le akak tolon diorg.. :) so moral of the story is: KEEP ON TRYING WALAUPUN KTE RASE CAM DH X DE CARA LG..cool down a bit then continue le try lagi..insyaAllah kte akn bjaya!


2 comments:

mawarni said...

patut cek tgk smlm sume ilang...

RIZAL@BUYONG.INC said...

memang setiap kali update profile akan habis lari segala settings..

reminder
please "save" your profile 1st before continue changing to the new one.. lagi senang.. takyah nak buat berkali2 kalau silap

p/s aku dulu pun terkena jugak... yg best tu.. dua kali.. bodo kan aku?

world music