Sunday, April 18, 2010

"my First Say.."

ahaksss..emmm..finally i just created a blog! Alhamdulillah..at last dpt gak aku menulis eventho x de la formal sgt coz i dun really like to be so formal..hectic! at first pening gak kepala nk fhm n after tgk2 blogs bloggers yg lain esp. redmummy..emmm..i think ape yg dia tulis tu emmm ok, menarik & i just love the way she wrote in her blog n oso she's making lotsa money,can i b like her?? InsyaAllah..rezeki tu ade di mane2 kan..Amin..(eh jgn lupe frens amin kan aku! hehehe)..kimi buat perangai gak td coz tgk aku bz, so mulalah dia try nk attract my attention..biase le kids, kan! anyway, for dis blogs i think bagus kalo dpt exchage some ideas & tots ttg ape2 topik yg bakal dibincangkan..as 4 topic esok, i hv a topic but nk simpan dulu (jeng jeng jeng..)..but anyway, hope all of u frens dpt gv feedback n comment how i can improve gaya penulisan aku..hehehe..orait frens, c u all 2morrow, tk care n gudnite!

3 comments:

BeautifulMindLife said...

Rezeki ada mana2...

Ha tengok, dah ada pengunjung dah blog nih =)

lovelylady said...

thanks for dropping by! ;)

AZURA (NIT) said...

SETIAP YANG BERLAKU ADA HIKMAHNYA........ YANG PENTING MASA DEPAN ANAK2. BE STRONG MUZ!

world music