Monday, April 26, 2010

ade aku kesah????

emmm..mlm ni rase bsemangat sbb bile buka je akaun walaupun sikit tp hasil penat lelah bkwn dgn bloggers smua, ade le gak pekdahnye dari aku dok mlepak bgosip, mengata, mngutuk & me.., me.., me... yg seumpama dgnnye..cuma menambahkan dosa aku yg sedia ada..hehehehe..Alhamdulillah..memula x le caya sgt & rase cam pe bende le diorg di buat internet marketing le ape le..satu haprak pn aku x fhm..ish3X..bab2 komputer ni mmg le slow sket aku ni..yg aku tau, ym, ym, & ym..hehehe..itu pn sbb cik abg dok jauh so, ym je la..hehehe..now sjak mceburi bidang ni baru le beberapa hari..fuhhhh aku pcaya blogging ni mmg bole buat 'RM'..walaupun aku x le skaye ke setarap lg dgn RM@Redmummy tu..tapi syukur2..rezeki masing2 ade!!! so buat frens bloggers smua..alang2 menyeluk pekasam biar smpai ketiak masam (ketiak sape tu ek?? 4 sure bukan ketiak aku le! ;) ) ..meh kte blogwalking & follow memollow satu sama lain..itu le kelebihan berblog ni ye..dpt kengkawan & at the same time menambahkan pendapatan..SYUKUR ALHAMDULILLAH!!!!



3 comments:

Frodo Baggins said...

fulus mania ...
blog bnyk faedah ...
hehehhehe
congrat dah ada hasil.


>>___<<

lovelylady said...

thanks, dude! visited ur blog, nice!! thumbs up!

Drama Mama said...

congrats! memang ada faedah blogging ni aside from making friends, bole buat duit. slowly but surely. sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan ;-)

all the best to you, keep on blogging k :-)

oh, btw, your kids are the cutest!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

world music